Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Nauwgezette kwaliteitszorg tijdens uw betonrenovatie?

Dat is precies waarvoor Antrasiet staat. Of het nu gaat om een minuscuul scheurtje, om een groot aantal barsten of om delaminatie, onze vakmannen spreken de taal van uw betonvloer.

Renovaties

Een betonvloer gaat gepaard met tal van voordelen. Het is niet alleen betaalbaar voor ieder huishouden, het is ook gemakkelijk in onderhoud en beschikbaar in tal van looks. Een betonvloer is echter, net zoals alle andere vloeren, ook onderhevig aan slijtage. Uw vloer ook? Contacteer dan Antrasiet voor een efficiënte oplossing voor uw betonrenovaties.

Beton kleuren

Beton heeft meestal een grijze, neutrale kleur. Wilt u echter een echte blikvanger maken van uw betonvloer? Dan kan u er altijd voor opteren het beton te kleuren. Antrasiet beschikt over diverse manieren en zorgt hoe dan ook voor een decoratieve toets in huis. Contacteer ons snel om ons kleurenpalet te ontdekken!

Herstellingen

Beton is een duurzaam materiaal dat een minimum aan onderhoud vergt, maar net zoals andere materialen is ook dit onderhevig aan slijtage. Is uw betonvloer dus toe aan een dringende herstelling of wilt u komaf maken met de schade aan uw vloer? Aarzel dan niet en contacteer Antrasiet voor a uw betonherstellingen!
Specialiteiten

Maak komaf met betonrot met Antraciet, uw partner voor betonrenovaties

Een betonvloer in huis is geweldig en gaat gepaard met verschillende voordelen. Uiteraard zijn de looks een grote troef, met de gekende strakke en neutrale uitstraling, maar ook een betonvloer heeft nog andere aantrekkelijke voordelen. Wat had u bijvoorbeeld gedacht van een betaalbare kostprijs? En wat met het optimaal onderhoudsgemak? En de talloze mogelijkheden betreffende de uitvoering, zoals kleurschakeringen, isolatie en verwarming? Inderdaad, een betonvloer is zeker het overwegen waard indien u op zoek bent naar een vloer voor bij u thuis tijdens renovatiewerken of een nieuwbouwproject.

Maar hebt u al een woning en een betonvloer, maar vertoont deze door langdurig en veelvuldig gebruik na verloop van tijd scheurtjes en barstjes? Dan is het hoog tijd voor een grondige renovatie. Antrasiet is de ideale partner voor uw betonrenovaties. Beton is één van de sterkte constructiematerialen, maar net zoals andere vloeren, kan ook beton de lijden krijgen onder allerlei kwaaltjes. Één van de meest voorkomende vorm is delaminatie.

Wat is delaminatie nu precies? Wel, delaminatie betekent dat de bovenste laag van het betonoppervlak los ligt. De oorzaak hiervan is meestal te zoeken bij een verkeerde afwerking of nalatigheid tijdens de bouwwerken zelf, maar kan met onze vakkundige hulp perfect worden verholpen. Hoe? Door kleine gaatjes te boren en deze te vullen met een verhardingsmiddel in geval van kleine beschadigde oppervlaktes of door de volledige bovenste laag te verwijderen en te vervangen door een gezonde betonlaag. Hoe dan ook, schakelt u ons in voor uw betonrenovaties, dan bent u verzekerd van een schadeloze vloer!

Betonrenovaties: grote aandacht voor kwaliteit én veiligheid

En met ons aan uw zijde bent u niet alleen verzekerd van een volledig vernieuwde betonvloer, maar ook van een aantrekkelijke werking en professionele werkwijze. Net zoals een betonvloeren vele voordelen in petto heeft, heeft ook Antrasiet vele troeven aan huis. Reeds vele tevreden klanten gingen u voor en kunnen ongetwijfeld van de volgende troeven getuigen:

Meer dan 25 jaar ervaring
• Een team van ervaren stielmannen
Efficiënte werking dankzij de nieuwste technieken en materialen
• Een grondige analyse van de betonschade
• Een oplossing op maat van uw betonvloer én uw budget

Dit totaalpakket biedt ons bedrijf een vooraanstaande positie in betonrenovaties. Zowel voor particulieren als voor bedrijven, zowel voor privé als industriële doeleinden: Antrasiet gaat geen uitdaging uit de weg en renoveert en restaureert alle mogelijk betonvloeren, hoe klein of groot de schade ook moge zijn.

Had u graag meer informatie omtrent onze werking, prijzen of beschikbaarheid? Of had u een gratis prijsofferte voor betonrenovaties bij u thuis of op kantoor? Of wilt u een afspraak ter plaatse? Dan kan u uw specialist in betonrenovatie in Limburg steeds contacteren via het telefoonnummer +32 475978206 of via het e-mailadres antrasiet@hotmail.be. We trachten u steeds zo snel mogelijk te woord te staan!
© 2015-2017 Antrasiet bvba
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Antrasiet bvba
Hermisweg 39 a
3660 Opglabeek
GSM: +32 475978206
Contacteer ons